Volg ons:

Arrangementen

Met de prachtige horeca en het mooie terras is Matchzo een prima locatie voor het vieren van diverse gelegenheden, zoals een verjaardag of bruiloft. Desgewenst verzorgen wij diner, barbecue of buffet. Matchzo biedt veel mogelijkheden. We leveren maatwerk volgens uw wensen.

Onze horeca biedt ruimte voor feesten tot wel 200 personen. Een diner kan tot 120 personen geserveerd worden. Het meubilair wordt volgens uw wensen opgesteld. Voor kleinere gezelschappen wordt de ruimte verkleind, waardoor een intieme sfeer wordt gecreëerd.

Wij verzorgen graag uw diner of buffet. Er zijn contacten met cateraars, die voor een scherpe prijs een zeer goede kwaliteit leveren. Wij bieden barbecue mogelijkheden vanaf € 8,50 per persoon. U mag het eten ook in eigen beheer verzorgen.

Bij mooi weer kan ons terras worden gebruikt. Uw gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Een feest kan worden gecombineerd met sport en spel in onze sportzaal. In de organisatie hiervan kunnen wij ondersteunen.

Matchzo beschikt over een geluidsinstallatie, waarin diverse muziekgenres beschikbaar zijn: van “gouden ouwen” tot hedendaagse hits, rustige relax-muziek en gezellige feestmuziek.

Op beeldschermen kunt u presentaties, films of foto’s tonen. U mag de ruimte zelf versieren maar u kunt het ook aan ons overlaten. We beschikken over een evenementenaansluiting voor een band of discjockey en we hebben microfoons beschikbaar.

Wij zorgen altijd dat alles tiptop in orde is. Onze ervaren medewerkers zijn u en uw gasten in een ongedwongen sfeer graag van dienst. Dit heeft al vele malen geleid tot zeer tevreden klanten.

Matchzo is een vrijwilligersorganisatie en wordt ook gebruikt als buurthuis en sportkantine. Hierdoor hanteren wij lage consumptieprijzen. Daarom hoeft een feest bij ons niet duur te zijn. De ervaring leert dat een feestavond bij Matchzo gemiddeld uitkomt op € 20,00 per gast. In deze kosten is alles inbegrepen: drank (bier, fris, wijn), borrelhapjes, huur en schoonmaak van de ruimte en de inzet van medewerkers.

Mocht u uw feest in Matchzo willen organiseren of heeft u nog extra vragen: maakt u dan een afspraak. Op basis van uw wensen verzorgen wij een offerte op maat. Stuur een e-mail met daarin uw telefoonnummer naar matchzo@live.nl of bel 0294 - 48 31 56.