Volg ons:

Ruimtes

De Kantine biedt plaats aan max. 150 personen. In deze gezellige ruimte hebben we alle faciliteiten om een vergadering of bijeenkomst te houden. Beamer, microfoon, geluidsinstallatie, evenementenaansluitingen etc. Op wens kan alles geboden worden, incl. eventuele catering. En natuurlijk kan er na afloop ook gezellig een drankje gedronken worden bij de bar. Als het Dorpshuis erbij wordt getrokken kunnen er wel 200 mensen aanwezig zijn (zitplaatsen ca. 100).

De Bestuurskamer heeft dezelfde uitstraling als onze kantine. Er staat een mooie lange vergadertafel met 12 comfortabele stoelen. Een prima vergaderruimte waarin alle benodigde faciliteiten geregeld kunnen worden. Matchzo hanteert zeer scherpe prijzen en kan - desgewenst - ook de catering en overige benodigheden voor uw vergadering verzorgen.

Het Dorpshuis (annex bibliotheek) is een mooie en stijlvolle locatie voor kleine vergaderingen (tot 25 personen). Matchzo hanteert zeer scherpe prijzen en kan - desgewenst - ook de catering en overige benodigheden voor uw vergadering verzorgen. Het Dorpshuis is ook zeer geschikt voor andere activiteiten, bijvoorbeeld voor het geven van cursussen.

Het Dorpshuis heeft een eigen aansluiting voor licht en muziek en beschikt over een groot LCD scherm, waarop een laptop, DVD-speler, WII, Playstation etc. kan worden aangesloten.

U kunt informatie opvragen door het sturen van een e-mail naar matchzo@live.nl of via één van de onderstaande knoppen.